I sommerperioden (april-oktober)

• Mest for børn og unge
    Mandagstræningen (ungdom til og med 20 år) starter altid kl. 17 og slutter ca 18.30.
    Da vi bruger skovene i og omkring Middelfart, mødes vi forskellige steder.
    Der er hver gang trænere til stede, og der er hjælp til både nye og mere erfarne.

Du kan se oversigen over børne- og ungdomstræninger her.
    Vær opmærksom på, at listen kan ændre sig i løbet af året. Tjek derfor gerne denne liste eller vores hjemmeside, inden du tager afsted.

• Mest for voksne
    Onsdagstræningen er både for voksne og børn, men børn skal være i stand til at løbe uden "skygge" (en erfaren løber der følger med på lidt afstand).
    Der er som regel start mellem kl.18.00 og 19.00.
    Træningen laves i samarbejde med OK FROS-Fredericia, hvorfor det på skift er i OK Melfar-terræn og i FROS-terræn.

Du kan se oversigten over onsdagstræninger 2022 her.
    Vær opmærksom på, at listen ændrer sig i løbet af året. Det kan fx være mødesteder, skoven eller mødetidspunkt. Tjek derfor gerne denne liste eller vores hjemmesider, inden du tager afsted.

Vi mødes forskellige steder til vores træninger.
Se mødestederne her.

I vinterperioden (november-marts)
Træning hver lørdag, start i tidsrummet kl. 12.00 – 13.00.

Vintertræningen laves i samarbejde med de øvrige trekantklubber, OK FROS, Kolding OK, OK SNAB og OK Gorm. Der vil være en banelægger fra den arrangerede klub tilstede og i gangsætte Ved lørdagstræningen er der normalt flg.baner:

• ca. 2,5 - 3 km - Let/begynder
  • ca. 3,5 – 4,5 km – Mellemsvær (lettere mellemsvær )
  • ca. 4 - 5 km - Svær
  • ca. 6 - 7 km - Svær

I løbet af efteråret kommer den nye plan her.

WOC2022 logo forlb