Status på udviklingen af organiseringen omkring WOC 2020

Stævneledelsen er nu på plads, den ser sådan ud:

Læs mere...

Så lokker forårsskoven..

Det er tid for onsdagstræning igen. På onsdag kan du pudse formen af inden divisionsmatchen næste weekend. Se træningsplanen her

DOF's usynlige hær

Denne artikel er skrevet af Kate Nielsen fra SNAB. Jeg har gennem de sidste 7 år været med i ledelsen af Dansk Orienteringsforbund og er formand for Sydkredsen, som er et forum for koordinering og udvikling af klubarbejdet i Region Syddanmark. Som formand for Sydkredsen er jeg ”født” medlem af Dansk Orienteringsforbunds hovedbestyrelse, der er den øverste ledelse af forbundet.

Det er rigtig svært at skaffe frivillige til arbejdet i Sydkredsen og i hovedbestyrelsen og en række fagudvalg under hovedbestyrelsen. En af årsagerne til dette er, at mange orienteringsløbere ved alt for lidt om det ledelsesarbejde, som foregår i Dansk Orienteringsforbund. Så derfor håber jeg, at du har lyst til at læse min artikel og blive klogere på det arbejde, vi laver og være med til at udbrede denne viden.

Læs artiklen her

 

Mandag blev ungdomstræningen skudt i gang

Vejret viste sig ikke fra den bedste side, men mange seje børn og unge glædede sig alligevel over årets første træning.

Ungdomstrning marts 17

Træningen havde besøg af direktøren for AlbaniFonden, Paul Nissen. Albanifonden har doneret 23 fingerkompasser til ungdomstræningen. Herligt.

Sydfyns 5 Daws 2017

Sydfyns 5 Daws afvikles i år fra og med tirsdag d. 25. april til og med tirsdag d. 23. maj. Se indbydelsen her

Yderligere information